Abecita – bekväma underkläder från Sverige

Okategoriserade

Om du letar efter bekväma underkläder är Abecita ett märke som är väl värt att hålla utkik efter. Du hittar de flesta av deras modeller här: http://www.feminint.se/abecita

Vissa bhar märker du direkt att de kommer vara bekväma hela dagen och med Abecita gäller det verkligen. Det här är en otroligt bekväm bh som inte har bygel men som ändå lyckas stödja bysten så den inte skumpar runt ens om du ställer dig och hoppar på stället (extremt bra och vetenskapligt test). Den ger dessutom väldigt fin form. Kuporna är stretchiga och anpassar sig väl efter din bröstform. Soft seal vid hyskorna gör att den känns bekväm i ryggbandet också. 

Självklart har Abecita många andra modeller och är designat för att ge riktigt bekväma underkläder. Utseendemässigt är de självklart även snygga, bekvämlighet ska inte knuffa ut stil. Många bhar har vadderade axelband vilket även det ökar bekvämligheten. 

Abecita har även en hel del protesbhar, dvs. en väldigt bekväm bh som har fickor för inlägg, detta betyder att om du inte har bröstprotes kan du använda den som vanligt, eller lägga in push up-kuddar för ett större lyft. En protesbh är nästan alltid bekväm eftersom de ska passa som post-op-bh eller om du har fått känslig hud på grund av behandling. 

Passa på att hitta dina favoriter när det kommer till bekväma underkläder från Abecita redan nu!

 

Previous
Lyxiga underkläder hos Tigelle
Next
Sloggi – bekväma underkläder, varje dag

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *