Använd catering på Södermalm

nya poster

En fest och en planering  kring en sådan är något som ställer höga krav på arrangören. Krav som i många fall kommer ifrån arrangören själv och som ofta är rent orimliga. Kort sagt, i ivern att ordna den perfekta festen så glömmer man bort att gästerna på det stora hela är ute efter två saker: man vill ha god mat och man vill ha roligt. Resten är i sak sekundärt i sammanhanget och det är här som många arrangörer av fester och tillställningar gör fel och där man tar i för mycket, något som tyvärr kan komma att sluta med ett platt fall.

Om vi ska ge ett exempel på ett typiskt sådant scenario så kan vi säga att du ska bjuda hem femton personer till dig och att du har denna bostad på Södermalm i Stockholm. Här har du dock inte riktigt plats – du bor i en etta och femton personer tar onekligen väldigt mycket yta i anspråk. Det här har du löst genom att på ett tidigt stadium boka i den gemensamma lokal ni har till förfogande i er bostadsrättsförening. I denna finns dock inget kök och detta medför att du kommer att få springa mellan denna och ditt kök för att hämta den mat du tänkt tillaga och servera dina gäster. Mat som du dessutom tänkt dig ska serveras i tre rätter och som är av det lyxigare slaget där du räknar med att varje kuvert kostar dig ca 400 kronor – exklusive dryck.

Hur slutar då detta? Jo, du kommer dels att tvingas springa mellan din bostad och föreningslokalen på Södermalm och du kommer dels att tappa kontrollen över maten. Du bränner den, du gör den torr, du glömmer saker och du stressar i det stora hela sönder den tillställning du arrangerat. Gästerna blir obekväma att ditt eviga springande och de får dessutom undermålig mat serverad tre gånger om. Lyckat? Nej, inte särskilt och här skulle vi istället rekommendera ett annat alternativ för din fest på Södermalm: catering.

Catering ger dig en perfekt fest på Södermalm

Om vi här säger att du tänkt dig att lägga så mycket som 400 kronor per person på mat så kan du plussa på ytterligare någon hundralapp och därigenom få en helt perfekt kväll genom catering. Maten kommer att serveras på bestämda tidpunkter, det kommer att serveras av skicklig personal (som håller sig i bakgrunden) dryck kommer att ingå och – framförallt – även du kommer att ingå. Med detta menar vi att catering till din fest på Södermalm kommer att ge dig tillåtelse att delta och vara involverad i samtalen, i skratten och i dansen.

Gällande den sistnämnda så har du ytterligare en fördel av catering då du även kan välja att låta den firma du anlitat installera en förhyrd musikanläggning – något som inte finns i föreningslokalen på Södermalm och som du tänkt lösa genom att bära ner din egen – dåliga – stereo. Märk väl här – du och dina gäster kommer att sköta musiken, men den kommer att spelas ur en bra anläggning som ingår i priset – det rimliga – som du betalat för din catering.

Så här tycker vi att fler privatpersoner och arrangörer av fester ska agera; att ta hjälp är inget svaghetstecken gällande detta – det är en styrka och en nyckel till en perfekt tillställning!

Här kan du beställa catering på Södermalm och en rad andra områden i Stockholm. 

Previous
Behöver du en kontrollansvarig i Stockholm?
Next
Storstädning av sovrummet

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *