Beach 2017

Okategoriserade

Vädret börjar ta sig och det är dags att plocka fram badkläderna inför beach 2017! Badmodet förändras alltid, tillsammans med övriga skönhetsideal och hur man ska bete sig. Det känns som att det på många håll är mer modernt att alla får vara med och synas. Det finns fortfarande gott om fat shaming och body snark, men allt fler säger "håll käften det är inte din kropp och människor får se ut som de vill utan att andra kommenterar på det konstant". Detta reflekterar tillgängligheten på badkläder i stora och små storlekar. Hur enkelt det är att hitta någonting som passar helt enkelt.

Det finns jättefina exempel på företag online som man kan handla hos, exempelvis Feminint.se, som har samlat ihop många bra märken så som Elomi, Freya, Fantasie, Chantelle, Abecita, Calida, Spanx och määängder med andra stora namn. Vissa tillverkare fokuserar självklart på core sizes eftersom det är ett enklare sätt att tjäna pengar, men andra går verkligen above and beyond för att så många som möjligt ska hitta någonting som passar. 

Det är inte alltid enkelt att hitta badkläder i stora storlekar, det är därför det känns så skönt när man hittar sidor med stora utbud. Feminint.se har både baddräkter och bikinis, där de flesta bikinis säljs som mix & match. Mix & match är det bästa inom badkläder sen någonsin! Istället för att behöva välja om du vill att överdelen eller underdelen ska sitta bra kan du köpa storleken du behöver på varje del. Det finns dessutom ofta flera olika modeller att välja på, så du kan köpa överdel med sweetheart-linning om du vill ha ett litet större lyft eller bandeau om du vill satsa på mer sol. Sen trivs några av oss kanske lite bättre i en hipster-underdel än en tanga och trivsel är inte att förglömma när man pratar om badkläder. 

Oavsett om du gillar heltäckande eller avklätt, behöver XS och 70A eller storlek 52 och 100I, så finns det badkläder för dig också! För alla har rätt till bekväma badkläder till beach 2017 eller när som helst annars. Handla din nya bikini online redan nu.

Previous
Chantelle, lyxiga men prisvärda underkläder
Next
Kroppsnära – Sko dig väl

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *