Bryta mönster med enkla metoder

nya poster

Innan jag och min partner testade sexleksaker hade jag nästan tröttnat på det sexliv vi så gärna önskade att vi hade men inte riktigt fick till. Efter att jag en höstdag beslutat mig för att ta med honom för att handla sexleksaker förändrades det mesta mellan oss, inte bara när det kommer till just sex utan hela vår relation öppnades upp och vi lärde oss att skratta tillsammans igen. Jag tror att humor och öppenhet är det avgörande i ett liv tillsammans och för vår del räckte faktiskt med att bara handla sexleksaker tillsammans för att bryta det mönster vår relation plötsligt glidit in i. Jag tror att själva problemet i många relationer är att man tar saker på för stort allvar och kanske främst när det kommer till just sex.

Previous
Telefonkonferens har blivit komplicerat
Next
Ny teknik i linje med ren vattenskärning

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *