En korrekt fönsterputs ger din bostad i Stockholm ett lyft

nya poster

Det finns få saker som kan föra med sig en sådan klar förändring i ett rum som en fönsterputs kan göra. Det går att jämföra med att måla om en vägg från en sliten, gulnande vitfärg till en ny sådan – man tänker inte på det förrän det är gjort och man ser resultatet och väl då; ja, då blir skillnaden markant och väldigt påtaglig.

Har du smutsiga fönster så är detta knappast något som du tänker på dagligen och det är inte förrän du putsar dessa som du kommer att inse hur smutsiga de egentligen var. Plötsligt kommer rummet att få ett helt nytt ljus och en helt ny lyster och det är av den anledningen som vi verkligen rekommenderar att man gör detta åtminstone två gånger per år – lämpligen i samband med vår- och höststädning. Här ska man dock direkt veta om två saker gällande en fönsterputs och om vi radar upp dessa nedan innan vi fortsätter.

• Det är svårt. En fönsterputs är ingenting som sker i handvändning och det kräver både träning och att man avsätter tid innan man får till det. I vissa fall kan till och med ett smutsigt fönster vara att föredra framför ett dåligt putsat sådant. Något som förklaras av de vita streck som ofta fastnar på fönstren då en oerfaren person gett sig i kast med en fönsterputs. Var beredd att träna och var beredd på att lägga ner mycket tid; minst en halv dag kommer det att ta – beroende naturligtvis på hur du bor samt hur många fönster du har i din bostad.
• Det kan vara farligt. Man ska aldrig underskatta höjder och även vid lägre sådana så kan ett fall innebära svåra kroppsskador. Bor man högt upp i en fastighet – som många gör; särskilt i Stockholm – så kan en fönsterputs faktiskt innebära att man riskerar livhanken. Här krävs stor försiktighet vid en fönsterputs eller att man – som vi rekommenderar i sådana fall – att man anlitar professionell hjälp.

Fönsterputs med professionell hjälp i Stockholm

Dessa båda punkter är båda tydliga indikationer på att många skulle må bra av att göra det sista vi nämnde ovan – att anlita professionell hjälp vid sin fönsterputs. Priset är klart överkomligt och går dessutom att påverka genom att använda sig av rut-avdraget. Bor du i en fastighet i Stockholm – en högre sådan – så tycker vi att du ska kontakta ett städföretag i staden och få dina fönster putsade av proffs snarare än att riskera svår skada.

Det finns stora fördelar med att ha ren, fräscha fönster – men det är inget man ska riskera livet för; anlita professionell hjälp och njut av ett perfekt resultat istället.

Previous
Köp dina väskor på nätet
Next
Personlig assistans är viktig i Stockholm

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *