Fler tandläkare ger bättre service i Stockholm

nya poster

Tandvården i Stockholm har aldrig varit bättre än vad den är i dagsläget och detta påstående baserar vi både på att priserna blivit betydligt lägre och att dessa lägre priser inte på något sätt gått ut över kvaliteten eller servicen. Tvärtom; servicen har i många fall blivit betydligt mycket bättre och i Stockholm så kan man se att kunderna/patienterna har fått ett betydligt större urval och att man därigenom – på ett snabbare sätt – kan få den hjälp man behöver; oavsett vilken hjälp det än må handla om. Hur kan då detta förklaras och hur kommer det sig att Stockholm och tandvården blivit bättre under senare år då man ständigt hör rapporter om det motsatta från andra städer i Sverige?

Ja, en stor del av förklaringen berörde vi ovan och detta i form av det stora urvalet som finns för patienterna. Det handlar alltså om att det idag finns fler verksamma tandläkare än någonsin i Stockholm och att dessa även konkurrerar med varandra; en konkurrenssituation som tvingar dem att erbjuda fler tjänster och till bättre priser än tidigare. En sund utveckling som alltså fungerar på exakt samma sätt som inom andra områden där en större konkurrens visar sig; för att locka kunder så måste man helt enkelt anpassa sig till den rådande verkligheten och skiljer sig alltså inte en tandläkare i Stockholm mot en snickare i grunden.

Men; vilka typer av tjänster är det som numera erbjuds och som sker på ett bättre sätt hos en tandläkare i Stockholm där man dels slipper vänta som kund och där man dels slipper betala för mycket pengar i slutändan? Vi tänkte peka på två viktiga områden nedan som fungerar utmärkt som förklaring.

Akut tandläkare är tillgänglig i Stockholm

Dessa två områden skiljer sig markant från varandra, men de visar ställda bredvid varandra på den bredd som finns inom dagens tandvård i Stockholm och den utveckling som skett i och med den ökade konkurrensen. Vi radar upp dessa nedan för att ge en lite bättre bild av vad vi menar.

• Akut tandläkare. I Stockholm kan man som kund snabbt komma i kontakt med en akut tandläkare och detta tak vare att många mottagningar avsätter speciella tider under en dag för just detta. Det vill säga; man vet att olyckor sker och man vet att en akut tandläkare således är något som behövs i Stockholm. Tiderna man avsätter innebär att man som kund får gå före i kön och att man slipper sitta och vänta i evigheter – med svår smärta – innan hjälpen kommer. Här har andra städer mycket att lära av Stockholm; akut tandläkare är något som verkligen behövs!
• Estetisk tandvård. Ett område som förr hade väldigt låg prioritet och som medförde problem för de som led av gula tänder, gluggar mellan tänderna eller en sned tandrad. Man fick – helt enkelt – vänta väldigt länge innan (om man ens fick) man fick hjälp. Numera så erbjuder många tandläkare hjälp med estetisk tandvård med samma självklarhet som gällande andra dentala problem. Man har insett att utseendet är väldigt viktigt för många och att exempelvis gula tänder kan vara extremt hämmande i vardagen.

Previous
Stressa av med lantlig inredning
Next
Behöver du en kontrollansvarig i Stockholm?

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *