Fördelar med vår it support med fast pris

nya poster

Som nyföretagare är det en hel del man skall sätta sig in i för att komma igång med sin verksamhet och det kan vara mycket arbete man kanske inte räknat med från början. En av de första sakerna de nyföretagare jag talat med kommer fram till snabbt, är att man får se till att hålla nere alla utgifter så mycket det bara är möjligt i och med att kundnätet till en början i många fall är relativt litet och instabilt. Vissa utgifter får man dock räkna med även om man kanske inte är inställd på att spendera innan man har det flöde i fråga om uppdrag och inkomster, man jobbar för att nå.

Hemsida i syfte att kunna synas på nätet, och datorer för kommunikation med kunder eller för att kunna utföra sitt arbete är utgifter flertalet nog räknar med att få stå för.

Tyvärr kan it vara någonting som knäcker den mest genomtänkta budget, ifall man skulle råka ut för serverproblem, nätverk som inte funkar som de skall eller någonting annat som lamslår den verksamhet man driver. Kortsiktigt är det bra att kunna ta in it support för att lösa vad man behöver, men det kan bli en stor utgift som hela tiden finns bakom kulisserna och man betalar vad det kostar för att det inte finns något alternativ om man behöver it på något sätt vilket många behöver nu för tiden. Det har kommit en del förslag från it verksamheter om att ha it support fast pris, vilket skulle underlätta en hel del vad gäller budget och ekonomi som helhet. Dessvärre har det inte varit någonting som funkat tillfredsställande i och med att för mycket av vardagsproblemen fallit under friskrivning i avtalet vilket inneburit att man i vilket fall behövt betala ytterligare ersättning till de man hyrt in för att avhjälpa vad som behövs. Det har kommit nya lösningar i fråga om it support fast pris och nu är det man tidigare sökt en verklighet. Vinsten för de företag som jobbar med it support fast pris, är att man kan göra större insatser direkt för att sedan enbart behöva underhålla och se till att ingenting blir för illa ställt innan man kommit dit och korrigerat vad som krånglar. Till skillnad från timbaserade arvoden, vilket gynnar de som jobbar med it support då problemen innebär jobb, har de med fokus på it support fast pris möjlighet att jobba mindre och få samma ersättning hela året vilket ger en stabilitet även för dom, samt en möjlighet att leverera it support fast pris simultant till fler bolag än tidigare.

Denna relativt nya inställning vad gäller it support fast pris har för vår del varit positiv i och med att det nu finns möjlighet att lita på att den it man har fungerar i vått och torrt. Dessutom känns det som en bättre lösning för alla parter när det ligger i bådas intresse att upprätthålla samarbete på lång sikt när man har samma vision om vad man vill uppnå. I det fall jag talar om har det varit att all it skall fungera och spå har det blivit nu. De utgifter som nu blir innebär avsevärt lägre kostnad för oss mot när vi hade it support med tim ersättning. Kanske en ny inriktning som kan hjälpa ändå mer företag.

Previous
Ny teknik i linje med ren vattenskärning
Next
Hjälpa till med att måla hus

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *