Kost för att bli bikini fit

nya poster

"Man vill bli tonad, stark och snygg. Man vill tävla i bikini fitness. Var börjar man? Det är en lång väg, och kosten är en av de viktigaste delarna. Oavsett hur, var eller varför du tränar är kosten 80% av basen för din utveckling. Därför är det viktigt att du äter varierat och nyttigt, med mycket av allt. De allra nödvändigaste av ämnesgrupper är protein, kolhydrater, fett, vitaminer, mineraler och vatten."

Så skriver bloggen bikinifitness.nu om vad det är för kost man behöver för att bli tonad, tränad och vacker. Hela inlägget är en guldgruva av tips för dig som inte är helt säker på vad man ska tänka på för att verkligen sätta ihop rätt kost.
Alla undrar ibland vad man ska äta, få man får också lite tips om vad som innehåller dessa ämnen och ingredienser. Detta är extremt uppskattat och räddar dagen för många som inte alltid håller koll på innehållsförteckningar.

Så vill du äntligen ta tummen ur och träna är detta första steget, då kosten är det viktigaste steget mot en kropp du gillar.


 

Previous
Lathund för din flyttstädning i Stockholm
Next
Besök en tandläkare i Solna årligen

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *