Säkrare på sjön

nya poster

För mig är det ett måste att vara säker och trygg ute på havet. Mycket kan hända plötsligt oh oväntat med naturenskrafter. Det gör att man måste se till att säkerheten är mycket viktig. Många människor struntar i detta, vilket är dumt att utmana ödet. Det finns många åtgärder man kan göra för att höja säkerheten när man är ute med båten på havet. Ett enkelt sätt är att ha på sig flytväst. Att inte ha på sig ?ytväst kan vara livsfarligt. En flytväst behöver inte kosta mycket. För den som tycker att en flytväst är ful, stor och bara ivägen så finns det nu mera massor med snygga smidiga flytvästar. 

I Sverige har under det senaste tio åren varje år dött mellan 30-40 personer i samband med båtlivet. En enkel och billig livförsäkring är att bära ?ytväst. Några som har förståt detta är Helly Hansen. De vet vad säkerhet innebär och är därför väl medvetna vad som krävs av en ?ytväst. De har många olika modeller för att du ska kunna känna trygghet. Helly Hansen har modeller som är smala och funktionella för att användningen ska bli så smidig och simpel som möjligt. Design är något Helly Hansen även lagt ner mycket kraft och energi på vilket syns. De är verkligen trendiga och en snygg detalj att ha på sjön. Många av den har en skönt marin känsla, vilket passar att bära på båten.

I många år har Helly Hansen hjälpt människor med säkerhet och trygghet ute på sjön eftersom havet har sin egen vilja och vi kan inte alltid tygla den. Vi är inte oövervinneliga, även fast vi kan stå emot mycket.
Så nästa gång du funderar över att sticka ut på sjön, ta med dig ?ytvästen och sett på den. Mycket kan hända och om man inte är förberedd kan det vara din sista båttur.

Previous
Bokad tid på företagshälsovården
Next
Transport Kalmar

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *